+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Опрема

Опрема

Вакумски транспорт на печено кафе во зрно

Види повеќе

Опрема

Силоси за складирање на печено кафе во зрно

Види повеќе

Опрема

Чистење на сурово кафе

Види повеќе

Опрема

Пневматски транспорт на кафе

Види повеќе

Опрема

Млинови за кафе

Види повеќе