+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Референтна листа

company

Сараево, Босна и Херцеговина Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

KolumboProdukt

Врање , Р. Србија Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Лешница, Р. Србија Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Ужице, Р. Србија Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Цазин,Босна и Херцеговина Печка за кафе, мелници за кафе

company

Тирана, Р. Албанија Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Прилеп, Р. Македонија Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Демир Хисар, Р. Македонија Вакуумски транспорт, складиштење и мелење на печено кафе

company

– Скопје , Р. Македонија Чистење, транспорт и складирање на сирово кафе

company

Кимина, Р. Грција Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

Arvanitopulos coffee

Јаница , Р. Грција Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Загреб, Р. Хрватска Постројка за преработка на кафе со капацитет од 1200 кг/час – Целосно решение

company

Загреб, Р. Хрватска Систем за транспорт, ускладиштување, мешање и рецептуирање на еспресо кафе

company

Копривница, Р. Хрватска Мелници за кикирики

company

Загреб , Р. Хрватска Мелници за кикирики

company

Загреб , Р. Хрватска Мелници за кафе

company

Белград , Р. Србија Мелници за кикирики

company

Бачки Маглич, Р. Србија Мелници за кикирики

company

Прилеп , Р. Македонија Систем за транспорт, ускладиштување, мерење и мелење на кикирики

company

Ресен, Р. Македонија Мелници за кикирики

company

Босна и Херцеговина Мелници за кикирики

company

Доњи Михољац, Р. Хрватска – Систем за транспорт, ускладиштување, мерење и мелење на кикирики

company

Кикинда, Р.С рбија – Мелници за кикирики и бадеми

company

Германија – Мелници за кикирики, бадеми и лешници

company

Перт, Австралија – Мелници за кафе за продавници

company

Feinkost-Дизелдорф, Германија - Мелници за кафе за продавници

company

Лесковац, Р. Србија – Мелници за кафе

company

Бачка Паланка, Р.Србија – Мелница за кафе

company

Подгорица , Р. Црна Гора - Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

company

Подгорица , Р. Црна Гора - Постројка за преработка на кафе – Целосно решение

Повеќе од 4000 мелници за продавници низ светот ( Поранешна Југославија, Грција, Албанија, Косово, Австралија, Соеденитите држави, Чиле ...)

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com