+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Вакумски транспорт на печено кафе во зрно

Доколку технолошкиот процес има потреба степенот на кршење на кафето да биде минимален, тогаш неопходно истото да се транспортира со вакуум. Во зависност од должината и количината на кафе која треба да биде транспортирана, користиме различни вакуумски агрегати.

 

 

Слични во категорија

Опрема за урбано уредување
Опрема за производство на сточна храна
Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com