+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Пневматски транспорт на кафе

Доколку технолошкиот процес нема ограничувања за степенот на кршење на кафето и растојанието за транспорт на кафето не е премногу големо. Тогаш може да се употреби пневматски транспорт. Во зависност од капацитетот и растојанието на транспорт, користиме различен тип на вентилатори за транспорт.

 

Слични во категорија

Опрема за урбано уредување
Опрема за производство на сточна храна
Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com