+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Опрема за урбано уредување

Од опремата за урбано уредување издвојуваме:

  • Канделабри за улично и урбано осветлување
  • Клупи
  • Корпи за отпадоци
  • Чешми за паркови
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery
image gallery

Слични во категорија

Опрема за урбано уредување
Опрема за производство на сточна храна
Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com