+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Линијата за преработка на житарици и добивање на интегрални брашни се состои од :

  • Млин (со соодветен капацитет)
  • Полжавест транспортер
  • Сито за сеење
  • Опционално : контејнерски колички или систем за увреќување на материјалот

Капацитет на опремата: 100 – 500 кг / час 

 

Слични во категорија

Опрема за урбано уредување
Опрема за производство на сточна храна
Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com