+38922529650

Јавете ни се

07:00 – 15:00

Понеделник – Петок

info@borotechnology.com

Испратете ни mail

Опрема за производство на сточна храна

Опремата за производство на сточна храна се состои од:

  • Млинови – чекичари со капацитет 500 – 1500 кг/час
  • Мешалки за добивање на сточно брашно од повеќе компоненти
  • Мешалки за полнење и увреќување на сточно брашно

 

 

Слични во категорија

Опрема за урбано уредување
Опрема за производство на сточна храна
Опрема за преработка на житарици и добивање интегрални брашнa

Контактирајте не во секое време

Ве молиме чувствувајте се слободно и контактирајте не. Ќе ви одговориме во рок од 1-2 работни денови. Или јавете ни се сега.

Јавете ни се

+38922529650
+38922522591

Испратете ни mail

info@borotechnology.com